500γρζυμαρικά τύπου "κοραλάκι"ή ότι άλλο έχεις στο ντουλάπι
1λίτροφρέσκο γάλαή αραιωμένο εβαπορέ
150γρτσένταρ
50γρ μοτσαρέλα
50γργραβιέρα
μοσχοκάρυδο τριμμένο
αλάτι-πιπέρι
Οδηγίες
Σε μία βαθιά αντικολλητική κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα για να βράσει
Προσθέτουμε τα ζυμαρικά, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το μοσχοκάρυδο. Ανακατεύουμε συνεχώς ώσπου να γίνουν τα ζυμαρικά μας. (θέλει περίπου 7-10 λεπτά)
Προσθέτουμε τα τυριά τριμμένα, και ανακατεύουμε πάλι, πολύ καλά ώσπου να λιώσουν και να γίνει μία κρεμώδες σάλτσα.
Μικρά Μυστικά
Εάν θέλετε για έξτρα κρεμώδες υφή προσθετετε και μία κουταλιά αγελαδινό βούτυρο στο τελευταίο στάδιο μαζί με τα τυριά.