Το κάθε φουρνάκι είναι διαφορετικό! το δοκίμασα και σε φουρνάκι φίλων και ήθελε παραπάνω ώρα, άρα παίζει ρόλο το πόσο δυνατό είναι το φουρνάκι σας. Γιαυτό προσοχή στην ώρα ψησίματος σας δίνω τα ελάχιστα λεπτά που μου έχει πάρει προσωπικά για να γινει αλλα μπορεί να χρειαστεί λίγο παραπάνω. Το κολπάκι για να είστε σίγουροι πως θα σας βγει το κέικ όπως πρέπει (βλέπε φωτογραφία), είναι να το σταματήσετε στα 3 λεπτά και να βάλετε μια οδοντογλυφίδα μέσα. εαν βγαίνει καθαρή χωρίς κολλημενη ζύμη, το κέικ σας ειναι ετοιμο! Καλή απολαυση!