Έκοψα μία φρατζόλα ψωμί στην μέση και την ανοιξα στα δύο. Σε ένα τηγάνι με λίγο βούτυρο την φρυγάνισα να "ξανανοιώσει" λιγο βρε αδερφέ, και την αφησα στην άκρη.
Στο ίδιο τηγάνι άνοιξα ενα μικρό κουτάκι μαύρη μπίρα και έριξα τα λουκάνικα να βράσουν εκει μέσα.
Παράλληλα έκοψα σε λωρίδες ένα κόκκινο κρεμμύδι και το έριξα στην άκρη του τηγανιού με την μπίρα όπου εβραζαν τα λουκάνικα για να μαλακώσει. Μίας που έπιασα το μαχαίρι έκοψα και τα υπολοιπα λαχανικά: το λάχανο και την τομάτα.
Αφού βράσανε τα λουκάνικα μετα απο 3-4 λεπτά τα έβγαλα (τα αρώματα απο την μπίρα που έβρασε είναι θεϊκά) και πρόσθεσα λίγη ζάχαρη για να καραμελώσουν τα κρεμμύδια για ακόμη 2-3 λεπτά.
Για την σως
Ανακατεύουμε σε ένα μπολάκι την μαγιονέζα την κρέμα βαλσαμικού και την μουστάρδα - έτοιμη!
Συναρμολόγηση
Απλώνουμε σως σε όλο το ψωμάκι, πασπαλίζουμε με το τυρί, βάζουμε την τομάτα το λαχανο τα λουκάνικά μας, τα καραμελωμένα κρεμμύδια και κλείνουμε το χοτ-ντόγκ όπως μπορούμε γιατι είναι τεράστιο/μερακλίδικο! χαχα - Καλή όρεξη!
Μικρά Μυστικά
Ψωμί του φούρνου που περίσσεψε βάλε ντε, και τα λουκάνικα να είναι τ.Φρανκφούρτης που βράζουν ωραία στην μπίρα, με όλα τα άλλα μπορείς να παίξεις με τις ποσότητες και τα υλικά (πχ άσπρο λάχανο αντι κοκκινο, κρεμμύδι κοκκινο, άσπρο, ότι θές... κτλ)