2τεμάχιακοτόπουλοφιλέτο στήθος, κομμένα σε μπουκιές
5κ.σ.ελαιόλαδο
3κ.σ.κάρυ
4κ.γ.μαρμελάδα πορτοκάλιιδανικά χωρίς ζάχαρη
1πορτοκάλιτον χυμό του
1κ.σ.βούτυρο αγελαδινό(για να δέσουμε την σάλτσα)
αλάτι
πιπέρι
Οδηγίες
Σε ένα Μπολ προσθέτουμε το κοτόπουλο σε κύβους, το ελαιόλαδο, το κάρυ, αλάτι και πιπέρι, και αφήνουμε όσο θέλουμε μέσα στο ψυγείο να πάρει το κρέας το άρωμα απο το κάρυ.
Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι να κάψει καλά, προσθέτουμε το κοτόπουλο μαζί με την μαρινάδα και τον χυμό πορτοκαλιού και ανακατεύουμε καλά στο τηγάνι ώσπου να ψηθεί το κοτόπουλο
Προσθέτουμε τη μαρμελάδα πορτοκάλι και το βούτυρο και ανακατεύουμε ώσπου να δέσει σάλτσα μας
Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι ή άλλο αρωματικό, και συνοδεύουμε με ένα καλό λευκό κρασί.