Εάν φτιάξετε πολλά ψωμάκια και τα αφήσετε με απόσταση στο ταψάκι σας θα σας ψηθούνε γρήγορα (15-20 λεπτά) Εάν κάνετε ένα μεγάλο καρβέλι θα πρεπει να προσέξετε τον χρόνο ψησίματος ο οποίος θα είναι γύρω στην μία ώρα. Όταν απο πάνω πιάσει μια καλή κρούστα δοκιμάστε τα μέσα με το κόλπο με την οδοντογλυφίδα που κάνουμε και στα κέικ: εάν βγαίνει καθαρή απο το ζυμάρι σας, το ψωμί είναι έτοιμο. Καλό θα ήταν να λαδώσετε το ταψί σας πρίν τα ψήσετε.