Σε μια βαθιά κατσαρόλα ρίχνουμε τα κομμάτια από το κρέας μαζί με κρύο νερό μέχρι να τα καλύψει και τα βράζουμε για 15 λεπτά
Αφαιρούμε και σουρώνουμε το χοιρινό. Ξεπλένουμε την κατσαρόλα μας και ρίχνουμε το βούτυρο να λιώσει.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το καρότο, τα προβρασμένα κομμάτια από το χοιρινό κρέας και τα σοτάρουμε μέχρι να πάρουν χρώμα ανακατεύοντας.
Κατόπιν προσθέτουμε τα μπαχαρικά και την μουστάρδα συνεχίζουμε ανακατεύοντας, σβήνουμε με την μπίρα και ρίχνουμε τον κύβο λαχανικών, την ψιλοκομμένη τομάτα και τον πελτέ.
Μετά από 10 λεπτά προσθέτουμε τα κολοκυθάκια νσε φέτες και συνεχίζουμε το μαγείρεμα ώσπου να δέσει η σάλτσα.