Η υφή τους ειναι σαν του κουραμπιέ με πιό βουτυράτη γεύση χωρίς να μπουκώνουν απο τους τόνους ζάχαρης άχνης. Αφήνουν μία γλυκιά αίσθηση πολύχρωμης ικανοποίησης που θα παραμιλάς και εσύ και όσοι τα γευτούν!
Χτυπάμε καλά το βούτυρο με τη ζάχαρη με ένα μίξερ για να ασπρίσει το μίγμα και να διαλυθεί η ζάχαρη, στην συνέχεια προσθέτουμε έναν-έναν τους κρόκους αβγών και το γάλα.
Κοσκινίζουμε σε ένα μεγάλο μπολ το αλεύρι, την ζάχαρη και τις βανίλιες.
Προσθέτουμε το πρώτο μίγμα στο μπολ με το δεύτερο και ανακατεύουμε στην αρχή με μία ξύλινη κουτάλα και μετά βάζουμε "χέρι" και ζυμώνουμε ώσπου αν ενσωματώσουμε τα υλικά. Θα βγάλουμε ενα ζυμάρι σφιχτό αλλά και θριφτό.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C στον αέρα.
Απλώνουμε την ζύμη στο πάχος που θέλουμε(προτείνω 1 με ενάμιση εκατοστό πάχος), Κόβουμε με κουπάτ τα μπισκοτάκια μας και τα τοποθετούμε ανάποδα σε πολύχρωμμη τρούφα ζάχαρης, πιέζοντας λίγο με τα δάχτυλά σας για να κολλήσει.
Ανάλογα το μέγεθος και το πάχος τα ψήνουμε απο 15' εώς και 35'. (Εγώ με πάχος 1+ εκατοστό τα έψησα 20' στον αέρα.) Είναι έτοιμα όταν αρχίσουν να παίρνουν λίγο καφετί χρώμα στις άκρες. Μήν τα αφήσετε παραπάνω γιατί καφετίζουν ολόκληρα και δεν είναι όμορφα, θα σκληρύνουν όταν κρυώσουν!