Βράζουμε τα μακαρόνια σε μία κατσαρόλα σε μπόλικο αλατισμένο νερό στον χρόνο που λέει στο πακέτο. (μη βαριέσαι ντε, βάλε χρονόμετρο στο κινητό σου!)
Ταυτόχρονα ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το παριζάκι.
Βάζουμε ενα τηγάνι στο μάτι της κουζίνας, ρίχνουμε την μαργαρίνη να λιώσει και προσθέτουμε το κρεμμύδι για να μαλακώσει. Ρίχνουμε το παριζάκι και ανακατεύουμε λίγα λεπτά.
Προσθέτουμε αλάτι πιπέρι
Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, μία κουταλιά της σούπας μουστάρδα και ανακατεύουμε καλά, προσθέτουμε τα τυριά να λιώσουν ανακατεύοντας συνέχεια ώσπου να δέσει η σάλτσα μας.
Εάν είναι πολύ πηχτή η σάλτσα προσθέτουμε λίγο νερό απο τα μακαρόνια που βράζουν και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε τις πένες ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε