Σε ένα μπολ, βάζουμε το βούτυρο, το φυστικοβούτυρο και την ζάχαρη. Με μίξερ χειρός, χτυπάμε καλά τα υλικά για λίγα λεπτά να λιώσει η ζάχαρη και να γίνει κρέμα το μίγμα. Ένα ένα ρίχνουμε τα αυγά, τη βανίλια, το αλάτι, την κανέλα και το μπέικιν.
Χαμηλώνουμε το μίξερ, και προσθέτουμε το αλεύρι χωρις γλουτένη. Χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα με το μίξερ να να ενωθούν τα υλικά. Τέλος, προσθέτουμε τη σοκολάτα. Ανακατεύουμε απαλά
Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος σε δυο λαμαρίνες. Με ένα μεγάλο κουτάλι, παίρνουμε κουταλιές από το μίγμα και τις βάζουμε στα ταψιά
Ψήνουμε για 12′ μέχρι να σταθεροποιηθούν και να ροδίσουν ελαφρά.Αφήνουμε για λίγα λεπτά να κρυώσουν και τα βάζουμε σε σχάρα να κρυώσουν τελείως.