Πώς θα διατηρήσουν το χρώμα τους τα κρεμμύδια στο σοτάρισμα
Για να διατηρήσουν το χρώμα τους τα κρεμμύδια στο σοτάρισμα, πριν το σοτάρισμα ρίξτε αλάτι στο λάδι που ζεσταίνετε.
Για να διατηρήσουν το χρώμα τους τα κρεμμύδια στο σοτάρισμα, πριν το σοτάρισμα ρίξτε αλάτι στο λάδι που ζεσταίνετε.
Εντάξει ξέρω, αυτή η συνταγή θα έχει την χαμηλότερη απήχηση, θα με αφορίσετε και δεν θα ξαναπατήσετε στην σελίδα μου. ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΕΤΡΩΓΑ ΤΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ μικρός ρε παιδιά αλλα νταξ… μία στο τόσο είναι καλό να τρώς κάτι πράσινο. Και επειδή δεν μου αρέσει να τρωω σκέτα πρασινάδια, ε, είπα να ρίξω και…
Παραδοσιακό Ελληνικό φαγητό θα έλεγα. Υπέροχο με την σαλτσούλα του, τα αρωματικά του και τα λαχανικά του. Εάν με βάζατε να ψηφίσω ένα μεσογειακό πιάτο το οποίο να αντιπροσωπευει την Ελλάδα, θα ήταν αυτό. Υπέροχη μοσχομυριστή συνταγή για φασόλια γίγαντες στον φούρνο λοιπόν. Απολαύστε την! Θα χρειαστούμε ένα πυρέξ ή μία γάστρα. Χρόνος προετοιμασίας: μία…
Οι πιό νόστιμές πατάτες φούρνου που έχετε φάει ΠΟΤΕ! Τραγανιστή πέτσα απο έξω και αφράτη καρδιά πατάτας μέσα. Μου τρέχουν τα σάλια και μόνο που γράφω αυτην την συνταγή! Δεν θα ξαναφτιάξετε πατάτες διαφορετικές για πολυ, πολυ καιρό αφου δοκιμάσετε αυτές. Πιστέψτε με!! Η συνταγή απλή. Το μυστικό ένα: Βράστε τες πριν τις βάλετε στον…
Μαγειρεύω πάντα με κρασί. Μερικές φορές μάλιστα το βάζω και στο φαγητό.
Φανταστική σάλτσα απο πιπεριές φλωρίνης. Πολύ εύκολη για να την φτιάξουμε και ταιριάζει τέλεια σε burgers και άλλα σάντουϊτς. Είναι vegan και νηστίσιμη συνταγή. Ο συνδυασμός της γλύκας και της οξύτητας (που βρίσκουμε και στην κλασσική κέτσαπ) με την σπιρτάδα της πιπεριάς κάνουν την διαφορά. Φτιάξτε την! Σούπερ γεύση η οποία θα μεταμορφώσει τα σάντουϊτς…
Συνταγή για το καλύτερο, πιο αρωματικό, ευκολότερο brownie σοκολάτας φτιαγμένο σε ένα μπολ χωρίς πολύ κόπο και εξειδικευμένα εργαλεία κουζίνας. Εξου και η ονομασία “της τεμπέλας”. ð Μαστιχωτό μέσα με έντονη σοκολατένια γεύση. Φτιάξτε το και απολαύστε. Θα χρειαστούμε μία μεσαία φόρμα για κεικ ή ένα μικρό ταψάκι (π.χ. 25Χ30cm), λαδόκολλα. Ώρα προετοιμασίας: 20′, Ώρα…
Μοσχομυριστό πεντανόστιμο κέικ χωρίς αβγά, χωρις γάλα, χωρίς ζωικά προιόντα κατάλληλο για τους βίγκαν φίλους ή για όσους νηστεύουν και θέλουν ενα πεντανόστιμο κεικ το οποίο είναι πλούσιο σε πολλά θρεπτικά συστατικά όπως μαγνήσιο, ασβέστιο, πρωτεϊνες, βιταμίνες, αμινοξέα και υδατάνθρακες, κάλιο και ψευδάργυρο που ενισχυουν το ανοσοποιητικό σύστημα, μαγγάνιο και σελήνιο που προσφέρουν αντιοξειδωτική δράση….
Bacon sandwich ή αλλιώς οπως το λένε στην Αγγλία: “Bacon Butty”. Καθαρά Εγγλέζικη συνταγή για ένα πολύ απλό και γρήγορο σάντουιτς στο οποίο έχω προσθέσει την αγαπημένη μου σός η οποία του πάει τρελά. Το αυθεντικό έχει ψημένο μπέικον, βουτυρωμένο ψημένο ψωμί και κέτσαπ ή μπάρμπεκιου ή γουόστερσαιρ σος, τις οποίες εγω παραλείπω και φτιάχνω…
Να και μία συνταγή που θα σας ρωτάνε όλοι: “αλήθεια, μόνη σου τα έφτιαξες;” Χωρίς πολύ κόπο, εντυπωσιακά ψωμάκια για μπέργκερ ή για το πρωινό σας με μερέντα ή φυστικοβούτυρο… και φυσικά θα μοσχομυρίσει το σπίτι σας! Το μόνο μυστικό ειναι να αφήσουμε αρκετή ώρα την ζύμη για να κάνει την δουλειά της η μαγιά…