Αιματοβαμμένο Τζατζίκι, για να ανεβάσεις τα επίπεδα γεύσης σε πολύ τρομακτικά επίπεδα σε αυτό το γκρίκ Χάλογουϊν πάρτι που θα κάνεις μάνα μου.
Με προσθήκη παντζαριού στο παραδοσιακό μας τζατζίκι, έχεις ένα όμορφο ροζ χρώμα. Αλλά αν προσθέσεις το μυστικό συστατικό: τη βαφή από σκόνη παντζαριού, τότε το πράγμα αλλάζει! Θα δεις το τζατζίκι σου να γίνεται πραγματικά “Αιματοβαμμένο Τζατζίκι” και θα εντυπωσιάσεις τους πάντες στο Χάλογουϊν πάρτι που ετοιμάζεις.
Τσέκαρε τις φωτογραφίες μου στο Instagram εδώ
Αιματοβαμμένο Τζατζίκι (Halloween)
Αιματοβαμμένο Τζατζίκι, για να ανεβάσεις τα επίπεδα γεύσης σε πολύ τρομακτικά επίπεδα σε αυτό το γκρίκ Χάλογουιν πάρτι που θα κάνεις μάνα μου.
Εκτύπωση
Αποθήκευσε στο Pinterest
Βαθμολόγησε
Μερίδες (μπορείς να προσαρμόσεις): 6 άτομα
Θερμίδες: 244kcal
Υλικά
- 500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό πλήρες ή 2%
- 2 σκελίδες σκόρδο (εάν θα σερβιριστούν βαμπίρ, παρακαλώ παραλείψτε το)
- 2 τεμάχια παντζάρια Βρασμένα έτοιμα
- 100 γρ. ελαιόλαδο
- 1 αγγούρι
- 1 κ.γ. αλάτι (κ.γ. κοφτό – μην το κάνεις λύσσα το τζατζίκι μάνα μου χαχα)
Οδηγίες
- Σε ένα μούλτι βάζουμε τα παντζάρια και το σκόρδο και τα αλέθουμε.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε όλα μας τα υλικά και ανακατεύουμε.
- εάν θέλουμε το χρώμα να βγει σαν της δικής μου φωτογραφίας, προσθέτουμε είτε κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής σε τζέλ ή σκόνη. Ή φυσική σκόνη κόκκινου παντζαριού ιδανική για χρωματισμό.
Διατροφικές Πληροφορίες
Serving: 1 μερίδα απο 6 | Θερμίδες: 244kcal | Υδατάνθρακες: 11γρ. | Πρωτεΐνη: 10γρ. | Λιπαρά: 18γρ. | Κορεσμένα Λιπαρά: 3γρ. | Πολυακόρεστα Λιπαρά: 2g | Μονοακόρεστα Λιπαρά: 12g | Χολιστερόλη: 5mg | Αλάτι: 473mg | Κάλιο: 262mg | Φυτικές Ίνες: 2γρ. | Σάκχαρα: 8γρ. | Vitamin A: 120IU | Vitamin C: 4mg | Ασβέστιο: 117mg | Σίδηρος: 1mg
Μοιρασέ το στο Facebook
Σχολίασε , Ρώτα με κάτι ή Βαθμολόγησε τη Συνταγή
Έφτιαξες τη Συνταγή;Κάνε στόρι στο insta με τη δημιουργία σου! Κάνε με "tag" και "Mention" @kserotiefages και θα το μοιράσω!
Ακολουθήστε το μπλόγκ μαγειρικής μου στο google news, πατώντας το αστεράκι, για να σας έρχονται όλες οι καινούριες συνταγές μου στις ειδήσεις σας!
You already used all votes