Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
–
+
servings
Γλώσσα ψάρι φιλέτο πανέ, στον φούρνο!
5
from
13
votes
Εκτύπωση
Αποθήκευσε στο Pinterest
Χρόνος Προετοιμασίας:
15
minutes
Χρόνος Μαγειρέματος:
15
minutes
Συνολικός Χρόνος:
30
minutes
5 ευρώ η μερίδα
Μερίδες (μπορείς να προσαρμόσεις):
3
φιλέτα
Θερμίδες:
364
kcal
Cost:
5 ευρώ η μερίδα
Υλικά
▢
3
φιλέτα γλώσσας
▢
3
κ.σ.
μουστάρδα
▢
4
κ.σ.
ελαιόλαδο
▢
1
κ.γ.
πιπέρι
▢
1
κ.γ.
κάρυ σκόνη
▢
5
κ.σ.
τρίμμα φρυγανιάς
Οδηγίες
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180C στον αέρα.
Τοποθετούμε μία λαδόκολα σε ενα ταψί και αφήνουμε στην άκρη.
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τη μουστάρδα, το λάδι, το κάρυ και το πιπέρι και βουτάμε τα φιλέτα στο μίγμα.
Σε ένα πιάτο ρίχνουμε την φρυγανιά και παίρνουμε ένα-ένα τα φιλέτα και τα πανάρουμε ώστε να κολλήσει παντού η φρυγανιά
Ψήνουμε για 15 με 20 λεπτά, ή μέχρι να έχει ψηθεί το ψάρι σύμφωνα με το γούστο μας
Διατροφικές Πληροφορίες
Serving:
1
φιλέτο
|
Θερμίδες:
364
kcal
|
Υδατάνθρακες:
14
γρ.
|
Πρωτεΐνη:
24
γρ.
|
Λιπαρά:
24
γρ.
|
Κορεσμένα Λιπαρά:
4
γρ.
|
Χολιστερόλη:
77
mg
|
Αλάτι:
796
mg
|
Κάλιο:
325
mg
|
Φυτικές Ίνες:
2
γρ.
|
Σάκχαρα:
1
γρ.
|
Vitamin A:
56
IU
|
Ασβέστιο:
75
mg
|
Σίδηρος:
2
mg
Μοιρασέ το στο Facebook
Έφτιαξες τη Συνταγή;
Κάνε στόρι στο insta με τη δημιουργία σου! Κάνε με "tag" και "Mention"
@kserotiefages
και θα το μοιράσω!