Εάν δεν έχετε δοκιμάσει τα "scrambled eggs" οπως τα φτιάχνουν οι Βρετανοί και τα σερβίρουν σε πολλά ξενοδοχεία με μέλι και μούρα, απλά χάνετε! Ο συνδιασμός του αλμυρού αβγού με την γλυκιά γεύση του μελιού υπόσχονται μία καινούρια εμπειρία για την Ελληνική γευστική παλέτα.
Σπάμε τα αβγά σε ένα αντικολλητικό κατσαρολάκι και ρίχνουμε το βούτυρο
Ανάβουμε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα ή ξύλινη κουτάλα ώσπου να αρχίσει να ομογενοποιείται το μίγμα μας.
Σε αυτό το στάδιο αλατοπιπερώνουμε.
Συχνά αφαιρούμε απο την φωτιά και ανακατεύουμε στην άκρη. Ετσι ρίχνουμε την θερμοκρασία όταν χρειάζεται να δεν θα μας σβολιάσουν τα αβγά μας. Θέλουμε ένα αποτέλεσμα βελούδινο.
Σερβίρουμε με λίγο μέλι και μύρτιλα (ή ψιλοκκομένα φρούτα της αρεσκείας μας)
Μικρά Μυστικά
Προσοχή μη ρίξετε το αλάτι απο την αρχή γιατί επιδρά με το ασπράδι του αβγού και χαλάει την σύστασή του με αποτέλεσμα να μην έχουμε την επιθυμητή βελούδινη υφή.