3Αβγά Mediumή 2 Large (προσέξτε το μέγεθος στην συσκευασία όταν τα αγοράζετε)
2φιαλίδιαΒανιλίνη
8κ.σ.Baileys Ιρλανδικό λικέρ
170γρλευκή Κουβερτούρα χονδροκομμένη
40γρΚακάο σκόνη
1 1/4κ.γ.μαγειρική Σόδα
1/4κ.γ.Αλάτι
1κ.γ.στιγμιαίος Καφές
Οδηγίες
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180οC
Με ένα μίξερ χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη και το βούτυρο για να αφρατέψουν (θα ασπρίσει το μίγμα)
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα ή ενα κουτάλι. (αφήνουμε την κουβερτούρα για το τέλος)
Ρίχνουμε και τα κομματάκια κουβερτούρας και ανακατεύουμε να πάνε παντού.
Τοποθετούμε με τη βοήθεια δυο κουταλιών το μίγμα σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα, αφήνωντας κενό 3 δάχτυλα περίπου ενδιάμεσα τους(θα απλώσουν τα μπισκότα)
Ψήνουμε στους 180οC για 15-25λεπτά (είναι έτοιμα όταν τα δείτε και έχουν στεγνώσει καλά στην επιφάνειά τους και πανε να αλλάξουν χρώμα στις άκρες)