Σωτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι το κρεμμύδι σε μέτρια φωτιά να μαραθεί και προσθέτουμε το κοτόπουλο και την πιπεριά.
Ρίχνουμε την μπίρα και αφήνουμε ώσπου να μαγειρευτεί το κοτόπουλο.
Όταν εξατμιστούν τα πολλά υγρά, προσθέτουμε το γιαούρτι, την πάπρικα και αλατοπιπερώνουμε. Αφήνουμε να δέσει η σάλτσα ανακατεύοντας για πέντε-έξι λεπτά και σερβίρουμε.
Μικρά Μυστικά
Προσοχή στο μαγείρεμα του κοτόπουλου: ανοίξτε που και που μία μπουκίτσα και ελέγξτε εαν μέσα ειναι άσπρη, εαν είναι ακόμη ροζ χρειάζεται κιάλλο μαγείρεμα.